LICG

Landelijk informatiecentrum voor gezelschapsdieren

Het LICG geeft betrouwbare informatie over het houden van huisdieren. Op de website van het LICG vindt u huisdierenbijsluiters. Deze geven alle noodzakelijke basisinformatie over gedrag, huisvesting, verzorging en voeding maar ook over veel voorkomende ziekten en aandoeningen, hantering en kosten.

Daarnaast biedt het LICG praktische informatie over zaken waar huisdierbezitters mee te maken kunnen krijgen en voert ze regelmatig campagne om belangrijke zaken onder de aandacht te brengen. Bij het LICG kunnen professionals in de dierenbranch voor hun klanten handige producten bestellen. De website biedt een handige zoekfunctie die u gelijk allerlei suggesties geeft. Mocht u ondanks dat toch informatie missen, dan kunt per mail persoonlijk contact opnemen.
Kinderboerderij Schutterspark

Als kinderboerderij zijn wij ons er erg van bewust wat de zorg van een dier inhoud.

Er gaat enorm veel tijd en geld inzitten. Natuurlijk geven de dieren je ook een hoop terug! Je krijgt liefde terug, je beleeft veel lol met ze en je leert veel van dieren.


Maar ...

Bezint eer ge begint


Omdat het houden van dieren veel kennis, geld en ervaring vraagt zijn wij blij met het LICG. Op deze site kunt u veel lezen over verschillende gezelschapsdieren, zo bent u op de hoogte voordat u begint met het houden van huisdieren.


Klik de onderstaande afbeelding om naar de site van het LICG te gaan.