Over ons

Beheer

Kinderboerderij Schutterspark is eigendom van de gemeente Brunssum.

Klik op onderstaande link om naar de site van de gemeente Brunssum te gaan.Het beheer van de kinderboerderij is sinds 2015 in handen van Guido en Nicole Puts. Na het overlijden van Guido in 2017 in hun dochter, Celina, als mede beheerder in het bedrijf gekomen.


kvk nummer: 65470079.Cliënten

Sinds 2010 heeft de kinderboerderij ook de functie ‘zorgboerderij’  en biedt  daarbij een groep cliënten een zinvolle dagbesteding aan.


De groep cliënten die op de kinderboerderij werkt zijn volwassenen met een verstandelijke beperking.  Zij werken samen met hun begeleiding op werkdagen mee om de  dieren en het onderhoud op de boerderij te verzorgen.Vrijwilligers

Het team wordt versterkt door een groep vrijwilligers, we waarderen hun hulp enorm!Maatwerk medewerkers

Op de boerderij  werken medewerkers  die moeite hebben met het voldoen aan de eisen die de maatschappij aan hen stelt.     Door enkele aanpassingen in het werk op de boerderij hebben we veel hulp aan deze groep medewerkers.Philadelphia

Elke vrijdag komt een groep cliënten met hun begeleiders vanuit de zorginstelling  Philadelphia bij ons werken. We vinden dit erg fijn en heel gezellig!

Voor meer informatie over  Philadelphia klikt u op het  onderstaande logo.